Coaching en Intervisie

Coaching on the job
Binnen (soms) veranderende organisaties moet ieder zijn nieuwe plek weer vinden.

Ceder biedt coaching gericht op het omgaan en inzicht krijgen in je nieuwe en veranderde taak, het verbeteren van je vaardigheden, het omgaan en wegnemen van eventuele belemmeringen waardoor je weer met meer plezier naar je werk gaat.

Sleutelen aan je baan zonder weg te gaan
Soms vraagt het werk meer energie dan je er voor terugkrijgt. De coaching geeft je de mogelijkheid om weer meer plezier in je werk te krijgen. Aan de hand van gerichte opdrachten ga je aan de slag om hier je eerste stappen in te zetten. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden die er zijn om anders naar je bestaande werk te kijken en te onderzoeken waar je zelf invloed op kunt uitoefenen. Werk wordt zo weer leuk en geeft energie.

Intervisie
Opzetten en begeleiden van intervisiegroepen lees meer…

Teamcoaching
Het werken in teamverband stelt hoge eisen aan de leden van het team, de werkwijze van het team en de interactie binnen het team. Om die aspecten te verbeteren is teamcoaching een goede begeleidingsvorm. Ceder leert een team effectief samen te werken door middel van diverse activiteiten. Door het gezamenlijk deelnemen aan deze activiteiten kan aan diverse aspecten gewerkt worden. De teamleden nemen hun eigen rol of gewenste rol onder de loep.

Teamcoaching gebeurt in een veilige en prettige sfeer die teamleden stimuleert open met elkaar in gesprek te gaan, meningen te uiten, feedback te geven en samen keuzes en afspraken te maken voor toekomstige actie.

Wij geven graag meer informatie. Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.